Ingredienser:
• 3,2 dl mjöl
• 1/2 tsk. bakpulver
• 115 gr margarin, mjukt
• 2,4 dl socker
• 3 msk. olja
• 340-400 gr. soft tofu
• 0,8 dl osötat kakao
• 1 tsk. vaniljextrakt eller vaniljpulver
Beskrivning:
• Värm ugnen till 175°c
• Vispa margarin, socker och olja i en matberedare tills ljust och fluffigt.
• Tillsätt tofu och kör 2 min. till.
• Tillsätt kakao och vanilj och blanda ihop.
• Tillsätt långsamt de torra ingredienserna.
• Häll smeten i en lätt oljad panna och grädda 25 minuter.
• Pudra med florsocker strax före servering.
• 3,2 dl mjöl
• 1/2 tsk. bakpulver
• 115 gr margarin, mjukt
• 2,4 dl socker
• 3 msk. olja
• 340-400 gr. soft tofu
• 0,8 dl osötat kakao
• 1 tsk. vaniljextrakt eller vaniljpulver
Beskrivning:
• Värm ugnen till 175°c
• Vispa margarin, socker och olja i en matberedare tills ljust och fluffigt.
• Tillsätt tofu och kör 2 min. till.
• Tillsätt kakao och vanilj och blanda ihop.
• Tillsätt långsamt de torra ingredienserna.
• Häll smeten i en lätt oljad panna och grädda 25 minuter.
• Pudra med florsocker strax före servering.
Mjuk och len konsistens så fler veganska kakor kommer :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar