Soft Snickerdoodles
6,3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
4,8 dl farinsocker
225 gr smör, rumstemperatur
2 ägg, rumstemperatur
1 msk vanilj
2 msk vitt socker
2 tsk malen kanel
1. Värm ugnen till 175 °c. Smörj en 20x30 form.
2 tsk bakpulver
4,8 dl farinsocker
225 gr smör, rumstemperatur
2 ägg, rumstemperatur
1 msk vanilj
2 msk vitt socker
2 tsk malen kanel
1. Värm ugnen till 175 °c. Smörj en 20x30 form.
2. I en medelstor skål, vispa samman mjöl, och bakpulver. Ställ åt sidan.
3. I en stor bunke, vispa ihop smör, farinsocker, ägg och vanilj tills slät. Tillsätt mjölblandningen till äggsmeten och vispa tills allt är blandat.
4. Bred ut smeten jämnt i den förberedda formen.
5. I en liten skål, kombinera vitt socker och kanel.
6. Strö blandningen jämnt över smeten i bakformen.
7. Grädda i 25 - 30 minuter eller tills ytan fjädrar tillbaka vid fingertryck. Ta bort från ugnen och låt svalna något. Medan fortfarande lite varm, skär i fyrkanter med en vass kniv.
3. I en stor bunke, vispa ihop smör, farinsocker, ägg och vanilj tills slät. Tillsätt mjölblandningen till äggsmeten och vispa tills allt är blandat.
4. Bred ut smeten jämnt i den förberedda formen.
5. I en liten skål, kombinera vitt socker och kanel.
6. Strö blandningen jämnt över smeten i bakformen.
7. Grädda i 25 - 30 minuter eller tills ytan fjädrar tillbaka vid fingertryck. Ta bort från ugnen och låt svalna något. Medan fortfarande lite varm, skär i fyrkanter med en vass kniv.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar