torsdag 25 juli 2013

Soft Snickerdoodles

 
 

Soft Snickerdoodles
6,3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
4,8 dl farinsocker
225 gr smör, rumstemperatur
2 ägg, rumstemperatur
1 msk vanilj
2 msk vitt socker
2 tsk malen kanel

1. Värm ugnen till 175 °c. Smörj en 20x30 form.

2. I en medelstor skål, vispa samman mjöl, och bakpulver. Ställ åt sidan.

3. I en stor bunke, vispa ihop smör, farinsocker, ägg och vanilj tills slät. Tillsätt mjölblandningen till äggsmeten och vispa tills allt är blandat.

4. Bred ut smeten jämnt i den förberedda formen.

5. I en liten skål, kombinera vitt socker och kanel.

6. Strö blandningen jämnt över smeten i bakformen.

7. Grädda i 25 - 30 minuter eller tills ytan fjädrar tillbaka vid fingertryck. Ta bort från ugnen och låt svalna något. Medan fortfarande lite varm, skär i fyrkanter med en vass kniv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar