http://chocolatechocolateandmore.com/no-bake-white-chocolate-velvet-pie/
IngredienserBotten
250 g (ca 30 Oreo cookies), fyllning borttagen
80 g osaltat smör, smält
Krossa oreo-cookies i en matberedare, blanda med det smälta smöret och tryck ner det i botten på en form med löstagbar kant.
3,5 dl vit choklad
225 gr färskost, rumstemperatur
1 tsk vaniljextrakt
2,5 dl vispgrädde
Instruktioner
I en mikrovågsugn säker skål, placera vita choklad chips.
225 gr färskost, rumstemperatur
1 tsk vaniljextrakt
2,5 dl vispgrädde
Instruktioner
I en mikrovågsugn säker skål, placera vita choklad chips.
Värm i 1 minut. Ta bort från mikrovågsugn och rör om tills chokladen är helt smält, hetta i ytterligare 15 sekunder vid behov. Låt svalna till rumstemperatur.
I en stor skål, vispa grädde tills det bildas mjuka toppar.
I en stor skål, vispa grädde tills det bildas mjuka toppar.
Sätt åt sidan.
Kombinera smält vit choklad, cream cheese och vaniljextrakt tills det är slätt. Vänd ner vispgrädden.
Kombinera smält vit choklad, cream cheese och vaniljextrakt tills det är slätt. Vänd ner vispgrädden.
När väl blandat, skeda blandningen i över Oreobotten och jämna till.
Låt stå i kylskåp 2-3 timmar före servering.
Låt stå i kylskåp 2-3 timmar före servering.
Här serverad med jordgubbskompott som består av frysta jordgubbar kokta med lite socker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar