måndag 28 april 2014

Äggbakelser




Till Påsk blev det Äggbakelser.
 
De består av äggula-mangomousse
Äggvitan-päronmousse
Äggskal-x-tra vit marsipan
Sen en sockerkaksbotten som botten.
Dekorerad med påskfigurer och sockerblommor, gräset är vit chokladfrosting färgad med grön Progel.
 
Jag har först gjort äggulan/mangomousse i denna formen:
 
Som jag frös in.
Sen gjorde jag äggvitan/päronmousse i dessa:
 
Och la sedan ner de frusna "äggulorna" innan päronmoussen stelnat, sedan en rund bit tårtbotten.
In i frysen eller kylen för att stelna.
 
Sen vänder man ut dom, dekorera med marsipan, och vad man nu vill ha mer på.

Dessa ägg färgade jag med Progel och det funkade utmärkt.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar