Orginalrecept finns här:
Ingredienser:
145 gr mörk choklad
225 gr smör, mjukt
4,8 dl strösocker
4 stora ägg
3 dl mjöl
1 msk vaniljextrakt
1/2 burk dulce de leche
Glass och ytterligare dulce de leche , för servering
Beskrivning :
1 . Värm ugnen till 165°c. Fodra en fyrkantig bakform ca 24x24 cm.
2 . Placera chokladen i en mikrovågsugnsäker skål och värm i ca 45 - sekunders intervall , omrörning varje gång , tills den är helt smält . Ställ den åt sidan för att svalna i 20 minuter eller så .
3 . Vispa smör och strösocker ljust och fluffigt .
4 . Tillsätt äggen, ett i taget , blanda väl efter varje ägg.
5. . Tillsätt chokladen och bland väl.
6 . Tillsätt mjölet och vaniljextrakt . Blanda tills kombineras , skrapa ner sidorna av bunken halvvägs igenom .
7 . Bred ut smeten i smord bakplåt .
8 . Placera dulce de leche i en skål . Värm den i mikron i 30-45 sekunder . Droppa stora klickar av dulce de leche på ytan av brownie smeten. Använd en kniv för att långsamt snurra den genom brownie smeten . Dra inte kniven i sidled genom smeten , håll den så den tunna sidan av kniven leder vägen .
9 . Baka i 45-50 minuter , eller tills mitten är nästan torr..
10 . Låt svalna i pannan i 15 minuter . Vänd försiktigt dem ur pannan och låt dem svalna helt .
11 . Skär i rutor och servera . Toppa med glass och extra dulce de leche , om så önskas .
Beskrivning :
1 . Värm ugnen till 165°c. Fodra en fyrkantig bakform ca 24x24 cm.
2 . Placera chokladen i en mikrovågsugnsäker skål och värm i ca 45 - sekunders intervall , omrörning varje gång , tills den är helt smält . Ställ den åt sidan för att svalna i 20 minuter eller så .
3 . Vispa smör och strösocker ljust och fluffigt .
4 . Tillsätt äggen, ett i taget , blanda väl efter varje ägg.
5. . Tillsätt chokladen och bland väl.
6 . Tillsätt mjölet och vaniljextrakt . Blanda tills kombineras , skrapa ner sidorna av bunken halvvägs igenom .
7 . Bred ut smeten i smord bakplåt .
8 . Placera dulce de leche i en skål . Värm den i mikron i 30-45 sekunder . Droppa stora klickar av dulce de leche på ytan av brownie smeten. Använd en kniv för att långsamt snurra den genom brownie smeten . Dra inte kniven i sidled genom smeten , håll den så den tunna sidan av kniven leder vägen .
9 . Baka i 45-50 minuter , eller tills mitten är nästan torr..
10 . Låt svalna i pannan i 15 minuter . Vänd försiktigt dem ur pannan och låt dem svalna helt .
11 . Skär i rutor och servera . Toppa med glass och extra dulce de leche , om så önskas .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar