söndag 21 april 2013

Creamcheese raspberry swirls-My way


Vetedeg på 5 dl vätska, jag använder som vanligt Sju sorters kakor recept.
 
Fyllning:
150 gr Philadelphiaost
150 gr Vaniljkräm
 1 tsk vaniljpulver
300 gr frysta hallon
 
Cream cheese glasyr:
65 g smör (rumsvarmt)
1,75 dl florsocker
40 g Cream cheese
1/4 tsk vaniljessens
Rör ihop.
 
Blanda ihop Philadelphiaost, vaniljpulver och vaniljkräm.
Kavla ut vetedegen, smörj på fyllningen och strö på hallon. Rulla ihop, skär i bitar och lägg i en rund form eller i pappersformar. Låt jäsa ca 30 minuter. Baka i 220 °c till gyllenbrun. Låt svalna, spritsa sen på glasyren.
 
Jag gjorde 2 runda formar och 7 bullar i papperformar.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar