lördag 22 januari 2011

Ballerina Pepparkaka Fudge




400 g  Ljus choklad
1 st Kondenserad mjölk (Burk)
1 pkt Ballerina Pepparkaka

  1. Lägg kondenserad mjölk och choklad i en kastrull.
  2. Skär Ballerina pepparkaka i grova bitar.
  3. Smält ihop choklad och kondenserad mjölk under omrörning tills det är slätt.
  4. Blanda ner Ballerinabitarna och rör runt så att alla bitar blivit täckta.
  5. Häll ner smeten i en form ca 20x25 cm klädd med bakplåtspapper.
  6. Låt stelan i kyl minst 4 timmar. Skär i bitar. Förvara i kyl.

    Dessa gjorde jag till jul och de var supergoda:) Och enkla att göra det gillar jag.

4 kommentarer:

  1. Ja det verkade väldigt enkelt, och gott :-) Kanske man ska testa nästa jul :-)

    SvaraRadera
  2. mmm.. smaskens till sista slicken :P

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut, hade inte tackat nej till en bit :-)

    SvaraRadera
  4. Mer gott gott o skoj att ballerina har kex som passar året runt=) Kramis Jonna

    SvaraRadera