400 g | Ljus choklad |
1 st | Kondenserad mjölk (Burk) |
1 pkt | Ballerina Pepparkaka |
- Lägg kondenserad mjölk och choklad i en kastrull.
- Skär Ballerina pepparkaka i grova bitar.
- Smält ihop choklad och kondenserad mjölk under omrörning tills det är slätt.
- Blanda ner Ballerinabitarna och rör runt så att alla bitar blivit täckta.
- Häll ner smeten i en form ca 20x25 cm klädd med bakplåtspapper.
- Låt stelan i kyl minst 4 timmar. Skär i bitar. Förvara i kyl.
Dessa gjorde jag till jul och de var supergoda:) Och enkla att göra det gillar jag.
Ja det verkade väldigt enkelt, och gott :-) Kanske man ska testa nästa jul :-)
SvaraRaderammm.. smaskens till sista slicken :P
SvaraRaderaSå gott det ser ut, hade inte tackat nej till en bit :-)
SvaraRaderaMer gott gott o skoj att ballerina har kex som passar året runt=) Kramis Jonna
SvaraRadera