torsdag 30 december 2010

Bloggare för varenda unge

Jag blev för ett tag sen världsförälder och ger varje månad en liten slant till Unicef och handlar i deras gåvoshop och köper framförallt de saker som för tillfället behövs till olika nödsituationer. Jag köper och Unicef ser till att det hamnar där det behövs mest. Nu har jag som ni ser lagt till Bloggare för varenda unge vilket inte kostar mig någonting http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge  så även ni som inte kan skänka pengar kan göra något ändå.
Detta inlägg är inte till för att jag klappar mig själv på axeln och tycker att jag är duktig inte alls utan ju fler vi är desto större nytta gör vi. Och det finns många barn som behöver hjälp över hela världen. 
Så hjälp till du också.

2 kommentarer:

  1. Visst är det bra att världens barn får den hjälp de kan få. Har ju bara upplevt hur få rättigheter våra barn har här i vårt avlånga land när det väl gäller och hur är det då inte ute i vida världen!! /Jonna

    SvaraRadera
  2. Ja visst känns det bra. Själv har jag en tjej genom barnfonden i Benin sen många år tillbaka! Känns riktigt bra o kunna hjälpa till.
    /Marlene

    SvaraRadera