Tårtbotten
Till en form på ca 26 cm behövs:
6 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 dl vetemjöl
2 1/2 msk potatismjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bakpulver
2 msk frystorkat Blåbärspulver
1. Vispa ägg och socker, ca 10 minuter.
2. Blanda mjöl, potatismjöl,blåbärspulver och bakpulver och sikta ner i smeten, blanda försiktigt.
3. Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten.
4. Grädda i nedre delen av ugnen, ca 35 minuter i 175 grader.
5. Ta ut och låt svalna.
1. Vispa ägg och socker, ca 10 minuter.
2. Blanda mjöl, potatismjöl,blåbärspulver och bakpulver och sikta ner i smeten, blanda försiktigt.
3. Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten.
4. Grädda i nedre delen av ugnen, ca 35 minuter i 175 grader.
5. Ta ut och låt svalna.
Persika-passionsmousse halv förpackning
Jordgubbsmousse halv förpackning
Strykes med:
Glasskräm:
2,5 dl vaniljkräm blandat med 2,5 dl vispad grädde
Kant:
150 gr vit modelleringschoklad blandat med
150 gr Bright White Sugarpaste
Prickar:
Modelleringschoklad
Jordgubbar, Blåbär och persikor
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar