Går även att göra bakelser.
Rostårta
Kant: Biscuit joconde
Fyllning: Nougatkräm, körsbärsmousse
, körsbärsgele,sockerkaksbotten
Rosor: Whipped Cream cheese frosting
Fjärilar:
Nougatkräm:
200 gr nougat
75 gr ljus choklad
3,25 dl grädde
Smält samman nougat och ljus choklad.
Vispa grädden och vänd ner i nougatchokladen.
Låt stå i kyl 1 timme.
Körsbärsgele:
500 gr Körsbärssås på tetra
4 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i blöt, värm körsbärssåsen och bland ner de urkramade gelatinbladen.
Häll i en form som är plastad i botten, använd en form som är något mindre än den form du använder till tårtan. Låt stelna, går även att frysa in en stund då blir den lättare att hantera.
Fjärilar:
Kavla ut lite sugarpaste eller marsipan. Fukta något, klipp sen ut de fjärilar du vill ha och placera på den fuktiga sidan. Klipp eller skär ut, låt torka i tex aluminumfolie så de blir lite vikta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar