230 g smör
170 g hackad choklad
4 dl socker
4 ägg
3 1/2 dl mjöl
0,8 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
1 stort paket After Eight choklad
Sätt ugnen på 180°c
Smörj långpanna ca 25 x 35 cm eller använd bakplåtspapper
Smält chokladen och smöret i en kastrull på låg värme.
Vispa i socker, salt och vaniljsocker, stäng sedan av värmen.
Vispa i ett ägg i taget
Sedan mjöl och kakao.
Häll 1/2 smeten i formen och fördela ut det jämnt.
Lägg på After Eight så det täcker hela formens storlek.
Häll på resten av smeten och jämna till ytan sätt sedan in i ugnen 30-35 min
Den är klar när inget kladd fastnar på stickan
Låt svalna helt innan den skärs upp i rutor.
åh va gott,krämigt o chokladig,så som ja gillar de
SvaraRaderahar konstigt nog aldrig gjort brownies,får nog ta och göra de snart