lördag 19 november 2011

Mint Brownies

 
230 g smör

170 g hackad choklad

4 dl socker

4 ägg

3 1/2 dl mjöl

0,8 dl kakao

2 tsk vaniljsocker

1/2 tsk salt

1 stort paket After Eight choklad


Sätt ugnen på 180°c

Smörj långpanna ca 25 x 35 cm eller använd bakplåtspapper
Smält chokladen och smöret i en kastrull på låg värme.
Vispa i socker, salt och vaniljsocker, stäng sedan av värmen.
Vispa i ett ägg i taget
 
Sedan mjöl och kakao.

 Häll 1/2 smeten i formen och fördela ut det jämnt.
 
Lägg på After Eight så det täcker hela formens storlek.
Häll på resten av smeten och jämna till ytan sätt sedan in i ugnen 30-35 min
Den är klar när inget kladd fastnar på stickan
Låt svalna helt innan den skärs upp i rutor.

1 kommentar:

  1. åh va gott,krämigt o chokladig,så som ja gillar de
    har konstigt nog aldrig gjort brownies,får nog ta och göra de snart

    SvaraRadera