söndag 31 oktober 2010

Halvfärdiga cake balls

Meningen var att jag skulle göra spöken, pumpor och monster cake balls men jag tappade sugen totalt. Jag rullade dom och doppade i choklad sen blev det sent och jag tänkte göra dom färdigt idag. Men vi har städat hela dagen pga flytt och när jag inte hittar min svarta fondant eller svarta penna tex försvann lusten och vi åt dom som de var. Och de var lika goda för det men lite mindre roliga bara.
Den gröna är det lakrits inuti och doppad i citron/lime choklad, den rosa är vanilj inuti doppad i jordgubbschoklad och oranga är apelsin/choklad doppad i apelsinchoklad.
Så ser de ut inuti. Jag blandar lika delar smör,florsocker och philadelhiaost ( ca 30 gr av varje till 6 dl kaksmulor) plus evt essence. Har provat att bara blanda i philadelphiaost och essence men jag tycker de blir så gummi-aktiga då. Men man kan blanda med vad som helst egentligen, nutella, glasstopping, sprit, choklad m:m

1 kommentar:

  1. Härligt med riktigt skarpa färger. Jag tycker de blev snygga som de var, behöver inte alltid dekoreras och fixas till.

    SvaraRadera