måndag 15 november 2010

Marshmallowrutor



50 gr smör
280 gr Marshmallows
ca 1 1/2 liter  rispuffar

Smörj en ugnsform, 20x30 cm.
Smält smöret i en kastrull och rör i marshmallows. Låt dom smälta under omrörning på låg värme, det blir väldigt klistrigt. Ta bort från värmen och rör ner rispuffarna. Tryck ut i formen, ta lite kallt vatten på händerna så går det lättare. Ställ i kylen och låt stelna. Skär i rutor. Smält valfri choklad och spritsa ränder över, jag har använt apelsinchoklad och jordgubbschoklad.

5 kommentarer:

  1. Det så godt ut! Det skal jeg prøve.

    M:)

    SvaraRadera
  2. Oj vad gott! Det blir kandidat till lördagsgodisbaket =)

    SvaraRadera
  3. Oj så gott det ser ut! =)

    100 formar!! Jag måste erkänna att jag är lite avis - men borde det inte bli sååå svårt att bestämma sig för vilken man ska använda i ditt läge? ;-) Mumin låter som skoj!

    SvaraRadera